Lopende- en afgeronde adviezen

Lees hier meer informatie over de lopende en afgeronde advies cases van ons.

Fitparcours | Adviezen sportraad Beuningen

Fitparcours Beuningen

De Sportraad heeft een positief advies uitgebracht voor de aanleg van een fitparcours rondom het Sportpark van de Beuningse Boys. De verwachting is dat in 2021 met de realisatie van dit openbare fitparcours gestart zal worden.

Vernieuwd convenant jeugd -alcohol en sportverenigingen | Adviezen sportraad Beuningen

Vernieuwd convenant jeugd -alcohol en sportverenigingen

In ons advies hebben wij de gemeente Beuningen gevraagd om verenigingen die het convenant ondertekenen een certificaat te overhandigen in de vorm van een raamsticker, tegel, bordje of iets dergelijks waarmee duidelijk zichtbaar is in de kantine van de betreffende vereniging dat er actief aandacht is voor dit onderwerp.

Rookvrije generatie | Adviezen sportraad Beuningen

Rookvrije generatie

Op 17 januari 2020 heeft de Sportraad Beuningen de Gemeente Beuningen geadviseerd om bij alle sportverenigingen en Beuningse sportparken een rookverbod in te stellen. De Sportraad weet dat de invoering van een rookvrije generatie weerbarstig is en stelt voor om de invoering stapsgewijs uit te voeren.

Nationaal Sportakkoord | Adviezen sportraad Beuningen

Nationaal Sportakkoord

Informatie over Nationaal Sportakkoord lees je op de volgende pagina.

Evaluatie Sportsubsidie | Adviezen sportraad Beuningen

Evaluatie Sportsubsidie

De huidige subsidieverordening met betrekking tot sport zal in 2021 geƫvalueerd worden. Als portraad worden wij om advies gevraag.

Zwembad de Plons | Adviezen sportraad Beuningen

Zwembad de Plons

De gemeente Beuningen is voornemens in het huidige zwembad de Plons te vervangen door een nieuw te bouwen accommodatie. Als mogelijk plaats heeft de gemeente de Ooygraaf in Beuningen in gedachten.