Lopende- en afgeronde adviezen

 Onafhankelijk adviesorgaan op het gebied van sport in Beuningen. 

Lees hier meer informatie over de lopende en afgeronde advies cases van ons.

Alcohol verbod icoon

Vernieuwd convenant jeugd -alcohol en sportverenigingen

In ons advies hebben wij de gemeente Beuningen gevraagd om verenigingen die het convenant ondertekenen een certificaat te overhandigen in de vorm van een raamsticker, tegel, bordje of iets dergelijks waarmee duidelijk zichtbaar is in de kantine van de betreffende vereniging dat er actief aandacht is voor dit onderwerp.

Rennen door een finishline icoon

Fitparcours Beuningen

De Sportraad heeft een positief advies uitgebracht voor de aanleg van een fitparcours rondom het Sportpark van de Beuningse Boys. De verwachting is dat in 2022 met de realisatie van dit openbare fitparcours gestart zal worden.

Rookverbod icoon

Rookvrije generatie

Op 17 januari 2020 heeft de Sportraad Beuningen de Gemeente Beuningen geadviseerd om bij alle sportverenigingen en Beuningse sportparken een rookverbod in te stellen. De Sportraad weet dat de invoering van een rookvrije generatie weerbarstig is en stelt voor om de invoering stapsgewijs uit te voeren.

Icoon zwemmen

Zwembad de Plons

De gemeente Beuningen is voornemens in het huidige zwembad de Plons te vervangen door een nieuw te bouwen accommodatie. Als mogelijk plaats heeft de gemeente de Ooigraaf in Beuningen in gedachten.

Handschudding akkoord 2

Nationaal Sportakkoord

Informatie over Nationaal Sportakkoord lees je op de volgende pagina.

Icoon envelop met geld

Evaluatie Sportsubsidie

De huidige subsidieverordening met betrekking tot sport is in  2021 geëvalueerd worden. Als sportraad zijn wij om advies gevraagd.